Geïnteresseerd in Pilates of Total Body workout? Bekijk snel onze MeerFit site.

Recensies

Wat klanten vinden van Bodytec Nootdorp - Pijnacker

 • Fantastische workout in beperkte tijd, met hele goede resultaten

  Voor mij als druk bezet ondernemer is Bodytec een uitkomst om mijn fysieke gezondheid te verbeteren. Fantastische workout in beperkte tijd, met hele goede resultaten, onder de enthousiaste en professionele begeleiding van Sharon (en haar team). Fysiek veel sterker geworden, beter uithoudingsvermogen en daardoor beter in vorm. Met name de persoonlijke aandacht en het merkbare snelle resultaat zijn hierbij een grote plus.

  Roger 50 jaar
 • Bodytec is mijn kickstart van de dag!

  Bodytec is mijn kickstart van de dag! ‘S ochtends een krachtige, pittige training en na afloop een heerlijk en fris gevoel wat me energie voor de dag geeft! En dat terwijl het nog eens bijna niets van mijn tijd kost. Daarnaast heeft Bodytec Pijnacker-Nootdorp hele professionele en enthousiaste begeleiding. De trainingen worden volledig afgestemd op mijn niveau, ook na en wat zwaardere week.

  Manon 22 jaar
 • In 20 minuten komen alle spieren in actie

  Sinds mei 2016 doe ik als onsportief en gepensioneerd type wekelijks aan bodytec in Nootdorp. Het bevalt me uitstekend. In 20 minuten komen alle spieren in actie, zonder de gewrichten te belasten. De persoonlijke aandacht en het op mij afgestemde programma maken dat ik mij na afloop topfit voel. Een aanrader voor iedereen die in conditie wil blijven, ook als je al wat ouder bent!

  Ina 66 jaar
 • De training is zeer afwisselend met uitstekende begeleiding!

  De Bodytec training is voor mij een uitstekende manier om m'n spieren te trainen. Tijdens de wekelijkse training kan ik rekening houden met mijn eigen mogelijkheden (last van reuma) en conditie. De training is zeer afwisselend met uitstekende begeleiding, alleen of in tweetallen. Afspraken maak ik eenvoudig via de Bodytec app die ik daarna direct in mijn agenda zet. Super handig, want andere afspraken kan ik dan makkelijk om de training heen plannen. Ik ben heel blij met de resultaten en vanaf de eerste (proef)les zeer gemotiveerd om te trainen.

  Angelique 43 jaar
 • Al mijn spieren (vooral armen, benen, billen) zijn weer lekker stevig

  Na veel sportscholen en nieuwe programma's te hebben uitgeprobeerd om mijn buikomvang aan te pakken, wees iemand mij op Bodytec in Nootdorp. Ik ben daar in februari 2017 begonnen. Met wat aanpassing van mijn eet- en drinkgewoontes, ben ik inmiddels 10 kg aan gewicht verloren en is mijn buikomvang met zo’n 10 cm afgenomen. Al mijn spieren (vooral armen, benen, billen) zijn weer lekker stevig. Ik moet er een eindje voor rijden, maar ga elke week. De 20 minuten zijn zeer prima vol te houden en het resultaat is fantastisch. 

  Ineke 57 jaar
 • Dit kan perfect even tussendoor

  Sinds 2 maanden sport ik bij Bodytec. En het is elke keer dat ik mag weer een feestje! Het lekkere is dat ik dit perfect op een thuiswerkdag tussendoor kan doen. Door de goede trainingen en begeleiding kan ik er elke week weer vol tegenaan. En ben je blij als je weer mag.

  Madelon 32 jaar
 • Door 2x per week te trainen bij Bodytec slaag ik er in fit te blijven

  Ik ben zelfstandige en maak hierdoor lange dagen. Bodytec bij Sharon biedt mij, ondanks mijn drukke baan, de mogelijk aan mijn sportbelasting toe te komen. Door 2x per week te trainen bij Bodytec slaag ik er in fit te blijven. Hoewel ik al bijna 2 jaar bij Sharon train slaagt zij er steeds in mij me tot het uiterste te laten inspannen en zijn de oefeningen steeds afwisselend. Kortom ideaal voor een drukke zelfstandige.

  Louis 54 jaar
 • Na 20 minuten weten dat ik er hard tegenaan ben gegaan en lekker gesport heb

  Na 20 minuten weten dat ik er hard tegenaan ben gegaan en lekker gesport heb, wat gelijk staat aan drie uur sporten. Hoe geweldig is dat!

  Joost 30 jaar