Geïnteresseerd in Pilates of Total Body workout? Bekijk snel onze MeerFit site.

Sharon

Eigenaresse en personal trainer

Volledige naam Sharon van der Meer
Functie Eigenaresse en personal trainer
Expertise(s) Bodytec instructeur, personal trainster, bootcampinstructeur, sportmasseur, voeding (basis) en snowboardinstructeur.

Introductie

Hi, ik ben de eigenaresse van Bodytec Pijnacker-Nootdorp. Sinds kinds af aan heb ik een passie voor sport. Logisch gevolg was dus voor mij om een sportopleiding te volgen. Hier ben ik in aanraking gekomen met fitness. Na een intensieve opleidingsperiode, ben ik in het bezit van verschillende (fitness) diploma’s. Vrij snel na mijn opleiding ben ik verschillende dromen gaan najagen. Het hebben van een eigen bedrijf (personal training aan huis) en het behalen van mijn HBO (sportmanagement) waren hier onderdeel van. Beide zijn gelukt!

Sinds mei 2016 ben ik de troste eigenaresse van Bodytec Pijnacker-Nootdorp. Geen uitdaging ga ik uit de weg, of dit nou geldt voor mijzelf of voor mijn klanten. Mijn motto is dan ook: minimaal het maximale eruit halen. 

Samen met mijn geweldige team staan wij elke dag voor u klaar om uw doelen te behalen. Sporten blijft onze passie, een passie die wij graag met u willen delen (op elk gewenst niveau).