Geïnteresseerd in Pilates of Total Body workout? Bekijk snel onze MeerFit site.

Nadine

Personal trainster en eigenaresse Fit in You

Volledige naam Nadine
Functie Personal trainster en eigenaresse Fit in You
Expertise(s) Fitness, pilates, body shape/total body workout, kickfun, aerobics en salsation
E-mailadres info@fitinyou.nl

Introductie

Hi, leuk dat je een kijkje komt nemen op de team pagina.

Ik ben Nadine jouw Bodytec, Pilates en Total Body Workout instructeur. Sinds mijn achtiende geef ik al verschillende soorten sportlessen. Voorheen gaf ik voornamelijk lessen in de sportscholen. Door de enthousiaste reacties en toenemende vraag naar eigen lessen van de groepen die ik les gaf, heb ik besloten om voor mezelf te starten. Ik haal hier ontzettend veel plezier uit en kan niet wachten om je in een les te zien. 

Sporten zit er van jong af aan in, vroeger heb ik jaren geballet en gedanst. Tijdens mijn werkzaamheden bij Sportaccent, is het lesgeef-vuurtje echt gaan branden. Verschillende opleidingen (Fitvak A) en cursussen (Aerobics, Kick-Fun, Pilates en Salsation.) volgden. Ik vind het belangrijk om te blijven leren en altijd de nieuwste kennis in huis te hebben. Dit om jou op de best mogelijke manier te begeleiden.

Fit in You is onderdeel van MeerFit/Bodytec Nootdorp en Ypenburg. Samen staan we sterk, ook in de sport is dit belangrijk. Door deze samenwerking kunnen klanten zowel bodyteccen als Fit in You lessen volgen bij ons. Op de dinsdagochtend ben ik te vinden in Ypenburg om de Bodytec lessen te verzorgen. Maandagavond en donderdagochtend geef ik Pilates lessen in Ypenburg en op donderdagochtend de Total Body Workout.

Ben je net zo enthousiast als ik om mee te doen, maar weet je nog niet welke les het beste bij jou past? Stuur een mailtje naar info@fitinyou.nl en ik help je graag met kiezen.

Ik hoop je snel in één van mijn lessen te zien!

 

Mocht je ineens denken, hé ik zie haar toch ook wel eens boven in Nootdorp in een witte jas rondlopen! Dat klopt, sinds kort ben ik boven in de Nootdorp studio een beautysalon gestart. Ben je na het sporten toe aan een heerlijke gezichtsbehandeling of bindweefselmassage? Neem eens een kijkje op mijn website: www.beautysalonnootdorp.nl en tot snel in de stoel.