Geïnteresseerd in Pilates of Total Body workout? Bekijk snel onze MeerFit site.

Aniek

Personal trainster

Volledige naam Aniek Bijkerk
Functie Personal trainster
Expertise(s) Bodytec instructeur en personal trainer

Introductie

Hoi! Mijn naam is Aniek, ik ben 22 jaar en kom uit Ypenburg.

Ik ben afgestudeerd  onderwijsassistent, en wilde hierna nog een andere opleiding volgen. Ik ben gestart met de opleiding  Oefentherapie Cesar aan de Hoge school Utrecht. Na een pittig jaar waarin ook corona uitbrak, heb ik ervoor gekozen om mijn studie niet af te maken. Ik merkte dat ik het stukje sport miste bij deze opleiding.  Ik heb er toen voor gekozen om mijn Fitvak A te behalen (fitness diploma), omdat ik zo mijn kennis van de Oefentherpaie opleiding en de Fitvak opleiding samen kon brengen. Op deze manier kon ik les geven aan sporters. Iets wat ik het leukste vind om te doen lesgeven !

Nadat ik mijn Fitvak A diploma heb behaald, heb ik ervoor gekozen om de deeltijd Pabo te gaan volgen. Ik volg deze opleiding aan de Hogeschool Rotterdam. Dit is voor mij een  ideale combinatie, op maandag en dinsdag ga ik zelf  naar school. Op donderdag en vrijdag werk ik als  onderwijsassistent. Dit kan ik goed combineren met werken bij Bodytec. Iets wat ik erg leuk en uitdagend vind. De afwisseling van onderwijs en sport bevalt me goed, en extra leuk, bij beide mag ik lesgeven!

Ik sport zelf zeer regelmatig, Ik doe dit met veel plezier, even je hoofd leeg maken en lekker bezig zijn. Ook heb ik vroeger altijd gesport, van paardrijden tot turnen en ballet.

Ik vind het leuk om mensen te begeleiden. Of je nu net begint met sporten of  al een aantal jaar ervaring hebt.  Ik hoop dat ik samen met jou kan kijken naar wat er bij je past, en waar je de meeste plezier en uitdaging uit haalt. Dat vind ik het belangrijkst, en natuurlijk vind ik het ook altijd gezellig om even te kletsen, daar is ook altijd ruimte voor tijdens de training.

Ik hoop jou snel een keer bij Bodytec te zien.

Op de donderdag  avond ben ik in Ypenburg te vinden, en op de zaterdag ochtend in Nootdorp

Dus misschien Tot snel  !